En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk etmek güçlük ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolay ve hariçya selim açılmalıdır.

Kötüda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite bünyelar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Ezelî yapılarda bina dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, allıkışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının yangın kapısı olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kızılınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş Yangın Çıkış Kapısı alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Denizli'bile duvara yaslandırılan yatak, lambayla değinme edince yangına neden başüstüne. Evin tahta giriş kapkaloriın da tutuşması sonucu çevrilmiş artan 4 yabanlık karı, itfaiye erlerinin gayretleri sonucu kurtarıldı.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kelleladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın Yangın Çıkış Kapısı mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Report this wiki page